Dit zijn de beste energizers voor op jouw event!

 

Als organisatie van een event wil je natuurlijk zo veel mogelijk impact maken! Hoe zorg je er nu voor dat gedurende het programma de deelnemers en sfeer energiek, alert & enthousiast blijven? Het antwoord: zet op de juiste momenten een energizer in!

Een energizer is een slimme manier om de juiste energie tijdens jouw event of congres te creËeren.

Dit kan natuurlijk op verschillende manieren, een actief intermezzo of juist het tegenovergestelde. Wij hebben de beste, meest inspirerende en ludieke energizers voor je op een rij gezet.

 

Franziska Josteit

Franziska Josteit (1985) is een parfumeur, ook wel 'neus' genoemd. Ze werkt als geurspecialist en heeft 12 jaar ervaring bij een van de grootste geurbedrijven ter wereld.

Franziska brengt verse energie in de zaal met een unieke geurbeleving die je niet meer vergeet. De meegebrachte essentiële oliën zorgen voor meer focus, je  onthoudt informatie daardoor beter. Haar energizer is interactief, leerzaam en ludiek.

Duur: 15/20 min. Voor alle vormen en aantallen publiek

Tarief: €1500 - €2500,- De precieze prijs is afhankelijk van de inzet, duur en aanvullende wensen.

Ibtissam Kamal

Als Productivity Coach leert ze onderneemsters slimmer en efficiënter werken, zodat hun imperium en omzet gaat groeien. Als je controle krijgt over je tijd, krijg je controle over je leven. Ibtissam leert je slimmer, strategischer en sneller ondernemen. Met haar methodes besparen mensen tussen de 8-20 uur per week. Tijd die je over hebt zodat je echt vrij kan zijn.

Tijdens haar energizer begeleidt Ibtissam het publiek om een mindshift te maken als het gaat om time management. Uniek, pakkend en motiverend.  En ja.. daar heeft ze maximaal 20 minuten voor nodig. Efficiënt he.

Duur: 10-20 minuten. Voor alle vormen en aantallen publiek

Tarief: €1250 - €2500,- De precieze prijs is afhankelijk van de inzet, duur en aanvullende wensen.

Mignon Nusteling

Mignon Nusteling (1991) is beeldend kunstenaar, tekstschrijver en cultureel influencer. Alle uitingen van haar werk gaat veelal over het sentiment van Nederland en daar komt haar online ervaring goed bij van pas. 

Mignon wil kunst en cultuur toegankelijker maken. Door je anders naar duidelijke dingen te laten kijken, hoopt ze je nieuwe hoekjes van je hersenen te laten ontdekken.

Maak je eigen 6 word story. Maak samen met Mignon je onderbewust zijn los, om zo, zonder geforceerd ‘gekunstel’, je éigen verhaal te schrijven. En dat verhaal is kort: het telt maar zes woorden en toch bevat het alles wat een verhaal nodig heeft! Door de trucjes die ze je geeft, kan iedereen de zogeheten 6-word story schijven.

Duur: 30 minuten - voor alle vormen een aantallen publiek

Tarief: €1500 - €2500,- De precieze prijs is afhankelijk van de inzet, duur en aanvullende wensen.

Suzanne van der Eerden

Stof tot nadenken? Suzanne doet het opwaaien! Ze heet Suzanne van der Eerden, maar ís Suzanne van de woorden.

Met De Muze van Suze maakt ze maatwerkgedichten voor particulieren en bedrijven. Om mensen wakker te schudden, in verbinding te brengen en aan te zetten.

Tijdens jouw event zijn jouw programma, sprekers en bezoekers De Muze van Suze.

Dat wat zij delen, vertaalt Suzanne naar een voordracht. Het resultaat is een reflecterende, ontroerende boodschap die indruk maakt, doordat het alle lagen van de dag raakt. En zeiden we al dat ze dit on the spot doet? Op het live geschreven, noemt ze dat. Raak. 


Duur: +- 10 minuten voordracht (+ mogelijkheid tot het verzorgen van een subsessie of break out om input bij publiek op te halen) 

Tarief: €2.500 - €3.800,- De precieze prijs is afhankelijk van de inzet, duur en aanvullende wensen.

Houda Noussi

Houda Noussi is een verhalen verteller en Spoken Word artiest en de winnares van de Spoken FM Awards 2023 in de categorie Performance.

Verhalenderwijs neemt Houda jou mee in de wereld van inclusie, de innerlijke reis, liefde voor jezelf en acceptatie van jezelf én anderen.

Houda is ervan overtuigd dat met storytelling en poetry ieder publiek kan worden geraakt en dat ieder verhaal het vertellen en beluisteren waard is.

Houda Noussi deelt op jouw event spoken word binnen het kader / thema van de avond (Nederlands & Engels). Dit kan bestaan uit meerdere teksten en kan in overleg op verschillende momenten gedurende het evenement worden ingezet.

Duur: 15-30 minuten. - voor alle vormen en aantallen publiek

Tarief: €1200 - €2000,- De precieze prijs is afhankelijk van de inzet, duur en aanvullende wensen.

Nouchka Fontijn

Nouchka Fontijn (1987) is de eerste Nederlandse vrouwelijke bokster die deel nam aan de Olympische Spelen. Twee keer zelfs, beide keren nam ze een medaille mee.  

Nouchka brengt tijdens jouw event plezier en energie! Laat Nouchka jouw event starten, onderbreken of eindigen een knaller. Nouchka leert jouw bezoekers in no-time de geheimen van een 'boksers mindset'. Een kort, interactief inspiratie moment en daarna: actie! In een paar minuten leert zij jullie de basis boks beginselen. Gegarandeerd plezier en nieuwe focus!

Duur: 15/30 min - voor alle vormen en aantallen publiek

Tarief: tussen de €1750 - €3000,- excl BTW. De precieze prijs is afhankelijk van de inzet, duur en aanvullende wensen.

 

Nanne van der Leer

Nanne is de oprichter van het succesvolle online platform Lief Leven, dat een organisch bereik heeft van zo’n 15 miljoen per maand. Ze streeft naar meer liefde: voor jezelf, anderen én de wereld. Zij gelooft in liefde als fundering en grootste kracht voor een fijn en succesvol leven, we zijn toe aan een nieuw systeem.

Gedichten op maat. Met veel liefde schrijft Nanne verhalen en gedichten op maat voor individuen en organisaties. Nanne vat je event en kernboodschap krachtig samen en draagt dit voor aan het einde van de dag.

Duur: 10 minuten. - voor alle vormen en aantallen publiek

Tarief: Tussen €2000 en €2500,- excl BTW. De precieze prijs is afhankelijk van de inzet, duur en aanvullende wensen.

Willemijn Welten

Willemijn Welten (1986) is bestsellerauteur, ondernemer en dé manifestatie-expert van Nederland.

Willemijn opent of sluit jouw event door samen intenties te zetten. Willemijn begeleidt jouw bezoekers om hun intentie voor de dag te zetten. Een waardevolle en unieke manier om meteen de juiste energie in jouw event te brengen

Duur: 15/20 min - voor alle vormen en aantallen publiek

Tarief: tussen de €1750 - €2500,- excl BTW. De precieze prijs is afhankelijk van de inzet, duur en aanvullende wensen.

Alissa Rees

Alissa Rees is een concept en healthcare designer. Zij ontwerpt maatschappelijk relevante producten, waardoor zij wordt gezien als een van de ‘New mentality designers’.

Maar hoe kom je nu op een goed idee? Alissa heeft typische denkpatronen en eigen methoden hiervoor ontwikkeld. Ga samen met Alissa interactief brainstormen.

Steffy Roos du Maine

Steffy is ondernemer en eigenaar van een miljoenenbedrijf, schrijver, podcast-host en yogadocent en inspireert jou om het beste uit jezelf te halen. Om zakelijk succes en overvloed te creëren door in contact te komen met je ware zelf.

Steffy begeleidt jouw gasten via een meditatie in de juiste mindset en spreekt over spiritualiteit op de werkvloer. Welke spirituele tools maken je succesvol in je business of op werk (kan voor ondernemers of juist mensen in loondienst)

Houda Loukili

Ze werd Nederlands Kampioen Kickboksen, kreeg een auto-ongeluk en stortte zich hierna volledig op haar andere passie; anderen motiveren in de sport.

Houda zet brengt jouw publiek letterlijk en figuurlijk in beweging. Klaar voor de Houda Energizer?

Duur: 15/20 min - voor alle vormen en aantallen publiek

Tarief: tussen de €1750 - €2500,- excl BTW. De precieze prijs is afhankelijk van de inzet, duur en aanvullende wensen.

Dorit Roest

Zet samen met ondernemer, business coach, startup expert & spreker Dorit Roest alle opgedane inspiratie om in concrete doelen. Dorit vliegt in aan het einde van jouw event, in slechts 30 minuten begeleidt ze het publiek door een brainstorm zodat ze hun eigen ideeën en focus kunnen bepalen. Een goal sprint dus. Zoals dat in agile termen heet.

Dorit bouwde zeven jaar lang aan haar eerste startup TIM, het eerste influencer marketing platform van Nederland, totdat ze deze na een fusie in 2019 overdroeg en naar de VS verhuisde. In Silicon Valley zette ze vervolgens in opdracht van de overheid ScaleNL op; een Ecosysteem en Accelerator voor Nederlandse Startups om hen te helpen schalen naar de VS.

Duur: 30 min - voor alle vormen en aantallen publiek

Tarief: tussen de €1500 - €3500,- excl BTW. De precieze prijs is afhankelijk van de inzet, duur en aanvullende wensen.

Milou Turpijn

Of je nu vreest voor een inkakmomentje of deelnemers gewoonweg een verfrissende break wilt geven tijdens een druk programma, Milou Turpijn staat garant voor eigenzinnige energizers.

Met haar achtergrond als voormalig bankier, ex-hoofdredacteur van Women's Health en huidige fulltime ondernemer in de yoga-industrie (2.5 miljoen views op haar YouTube-kanaal), beschikt Milou over een schat aan kennis, tools en ervaring.

Ze traint onder andere profvoetballers en combineert diverse disciplines, waaronder yoga, breathwork, meditatie en haar achtergrond in de dansacademie. Ze weet als geen ander hoe ze met haar humor de deelnemers in beweging kan brengen, het hoofd even op pauze kan zetten en het hart kan aanspreken.

Tijdens haar energizer neemt Milou het publiek mee op een interactieve, leerzame en inspirerende reis. Ze daagt deelnemers uit om uit hun comfortzone te stappen, nieuwe energie op te doen en hun ware potentieel te ontdekken.

Duur: 10 - 30 min - afhankelijk van de wensen. Geschikt voor alle vormen én aantallen publiek

Tarief: tussen de €1200 - €3000,- excl BTW. De precieze prijs is afhankelijk van de inzet, duur en aanvullende wensen.

Katie Süter

Met muziek die uit de speakers knalt, zet Katie samen met de deelnemers een onvergetelijk feestje neer. Haar Dans Energizers zijn niet alleen vrolijk en toegankelijk, maar brengen je ook uit je hoofd en in je lichaam, zodat je met hernieuwde energie verder kunt.

Deze Energizer verbindt de groep en brengt de deelnemers letterlijk in beweging. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat dansen ideaal is om de concentratie te verbeteren, de perfecte manier dus om de focus te verhogen tijdens jouw evenement. 

Katie Suter is een ervaren dans facilitator, mental healthcare specialist en oprichtster van MVNG MTTRS. Haar missie is het bevorderen van de mentale gezondheid door middel van dans en beweging.

Note: Toegankelijk voor alle niveaus, geen danservaring nodig.

Duur: 10 - 20 min voor alle vormen en aantallen publiek.

Tarief: tussen de €1050 - €2800,- excl BTW. De precieze prijs is afhankelijk van de inzet, duur en aanvullende wensen.

Margo Jungerius

Eventjes weg met die to-do lijstjes en deadlines. Spelen is dé manier om echt te ontspannen, in flow te komen en de creativiteit te laten stromen.

Margo is de go – to person als het gaat om spelen. Ze is een theatergek, hondenmens, dagdromer én ondernemer van drie culturele bedrijven die allemaal draaien om spel, ontwikkeling & creativiteit. Met behulp van improvisatie, clownerie, theatersport en creatieve vormen brengt ze mindfulness naar een next level – met spel, ook wel Playfulness genoemd.

Door samen te spelen, leren deelnemers elkaar en zichzelf beter kennen, maar trainen ze ook hun hersenen. Ze gaan gegarandeerd voldaan en met een glimlach op het gezicht naar huis. Of je nu op zoek bent naar een startpunt, afsluiting of energizer tussendoor, spelen is geschikt voor elke vorm, leeftijd en grootte van het publiek.

Let the games begin!

Duur: laat Margo jou en je deelnemers verwonderen en lachen tijdens een speelsessie van 20-30 minuten.

Tarief tussen de €1000 - €3000, excl BTW. De precieze prijs is afhankelijk van de inzet, aantal deelnemers, de duur en aanvullende wensen.