Onze selectie dagvoorzitters

Wat maakt een event succesvol? De vraag waar wij ons bij A Cup of Ambition toch wel dagelijks mee bezig houden. Met een gezonde bak ervaring als bezoeker en organisator van (online) events - van zalen van 5000 gasten (serious business) tot intieme online sessies met 20 aanwezigen - denken wij vooral terug aan de sprekers, het programma, de aankleding, soms wat show en natuurlijk de catering. Jij waarschijnlijk ook.. logisch! Toch ontbreekt hier nog een succesfactor die je écht niet mag missen. Vaak namelijk onderbelicht door de organisatie en beschouwd als vanzelfsprekend. EEN STEENGOEDE DAGVOORZITTER. Wil je de mogelijkheden bespreken, kijken wie een ultieme match met jouw event is of iemand boeken voor jouw event? Neem via deze link contact met ons op.

Check hieronder onze selectie.

Nouchka Fontijn

Nouchka Fontijn ging als eerste Nederlandse vrouwelijke bokser ooit naar de Olympische Spelen, in 2016 (Rio de Janeiro) en 2021 (Tokyo). Zij nam beide keren een medaille mee, naast meerdere Europese titels en WK medailles was dit het absolute hoogtepunt.

In de 14 jaar als professioneel bokser heeft zij gewonnen, verloren en bovenal: heel veel geleerd. De overeenkomsten tussen boksen en het leven, zijn oneindig.

Als dagvoorzitter staat Nouchka voor verbinding en tilt jouw event naar een hoger plan. Ze zorgt voor een levendige sfeer, bewaakt de rode draden en voegt inhoud toe.

Wat haar uniek maakt? Haar energie, enthousiasme en passie op het podium. Nouchka toont interesse en lef maar met hetzelfde gemak is zij kwetsbaar. Dit zorgt voor verbinding en authenticiteit. In haar voorbereiding en on stage is alleen het beste goed genoeg… ze blijft nu eenmaal een topsporter :)

Ann-Lynn Hamelink

Ann-Lynn (1984) is nieuwslezer bij RTL Z en bij RTL Nieuws en eindredacteur bij RTL Z, zij is hier verantwoordelijk voor alle dagelijkse nieuwsitems. De spanning en adrenaline die bij het ontrafelen van een verhaal komt kijken zijn voor deze door de wol geverfde journaliste een belangrijke drijver. Ze is nieuwsgierig en bevlogen, vooral over onderwerpen die haar aan het hart gaan zoals leiderschap, economie, financiën, duurzaamheid en het klimaat.

Wanneer je Ann-Lynn boekt als dagvoorzitter, moderator, panelleider, intervieuwer of gespreksleider ben je verzekerd van een positieve sfeer, waar gasten zich op hun gemak voelen, kritische vragen worden gesteld worden en waar het tempo op een prettige manier wordt bewaakt.

Miluska van ’t Lam

Miluska van ’t Lam is Editor in Chief van Harper’s Bazaar Nederland, waar ze het haar missie maakt om vrouwen van alle leeftijden te inspireren om de beste versie van zichzelf te zijn en hun ambities te verwezenlijken. Mode? Ja! Maar ook carrière, leiderschap, marketing, media, beauty, kunst, interieur, ondernemerschap, juwelen, interieur en reizen zijn haar favoriete onderwerpen.

Miluska is op haar best als ze anderen in de schijnwerpers mag zetten. Iedereen heeft volgens deze ultieme verbinder een verhaal te vertellen. Het verhaal en de persoonlijkheid van de verteller volledig tot zijn recht laten komen, is wat Miluska drijft.

Als dagvoorzitter zal zij altijd zorgen voor een energieke, veilige sfeer waar zowel gasten als publiek zich op hun gemak voelen. Miluska is een pionier binnen de media. Ze weet mediamerken zichtbaar te maken, en te laten groeien door strategie en verbinding. Ze is vakvrouw en doet dingen alleen tot in de punten voorbereid. Ze werkt écht samen met de organisatie van het event om tot een fantastische dag te komen. Zet Miluska in als dagvoorzitter in op een event over carrière, leiderschap, marketing, media/communicatie, mode, lifestyle, trends, interieur, kunst of ondernemerschap.

Mieke Jansen

Mieke Jansen is dagvoorzitter, spreker en International Expansion Expert.

Met 9 jaar startup ervaring bij e-commerce bedrijven als Bloomon, Goodiebox en De Koffiejongens, weet ze als geen ander hoe je van niets iets groots kan maken.

Als dagvoorzitter staat Mieke bekend om een levendige sfeer die zij weet te creëren en de connectie die ze maakt met het publiek. Haar positieve energie, empathie en verbinding straalt door in haar presentatie, waardoor ze de perfecte dagvoorzitter is voor een gevarieerd scala aan evenementen.

Je kan rekenen op een event vol positieve energie, interactie en menselijkheid. Een host die de verantwoording pakt van van A-Z.

Marian Spier

Marian is een van de meest invloedrijke vrouwen in het bedrijfsleven in Nederland en daarbuiten, werkt sinds de jaren ‘90 in de tech-industrie en maakt impact als sociaal -ondernemer, consultant en bestuurder van diverse non profit organisaties. Marian is in zowel binnen- als buitenland een veelgevraagd spreker over funding voor vrouwen, technologie, inclusie, ondernemen en leiderschap.

Marian was al talloze keren dagvoorzitter op events. In die rol staat zij voor diepgang, verbinding en rust.

Dorit Roest

Dorit Roest is ondernemer, business coach, startup expert & spreker. Zeven jaar lang bouwde ze aan haar eerste startup TIM, het eerste influencer marketing platform van Nederland, totdat ze deze na een fusie in 2019 overdroeg en naar de VS verhuisde. In Silicon Valley zette ze vervolgens in opdracht van de overheid ScaleNL op; een Ecosysteem en Accelerator voor Nederlandse Startups om hen te helpen schalen naar de VS.

Inmiddels weer woonachtig in Nederland, geeft Dorit interactieve lezingen vol praktische handvatten, ook kun je haar boeken als dagvoorzitter.

Dorit als dagvoorzitter staat garant voor interactie en een fijne en relaxte sfeer. Ze zorgt er voor dat verschillende programmaonderdelen logisch aan elkaar worden verbonden en dat alles samenkomt. . Ze zit als geen ander op de tijd, details en verloop van de dag, maar dat merk je aan niets. Ze straalt rust, vertrouwen en energie uit. Dorit is een generalist en ziet het bijzondere in ieder mens: ze weet daardoor ECHT de connectie met haar publiek en gasten te maken.

Danielle Jiskoot

Danielle richtte in 2019 The Drag Agency op, het eerste boekingskantoor voor drag queens in de Benelux. Inmiddels gaat het bedrijf verder als The Diverse Agency en zijn ze de eerste die LGBTQI+ talent vertegenwoordigen en helpt Danielle bedrijven om inclusiever te worden. Met hoge energie en humor garandeert ze onvergetelijke sessies en brengt ze prikkelende gesprekken op gang. Ze daagt organisaties uit om meer authenticiteit te laten zien. Ze deelt ervaringen op het gebied van diversiteit en inclusie, leiderschap en de creatieve industrie.

Met haar luchtige en enthousiaste benadering is ze een energieke leider van een sessie. Ze zorgt voor open gesprekken, haalt mensen uit hun comfortzone en brengt de nodige interactie op gang.

Bianca van Elp

Bianca van Elp, bekend als dagvoorzitter, ondernemer en spreker, bekijkt en trotseert de wereld vol energie en enthousiasme om het allemaal menselijker te maken. Want uiteindelijk, is dat waar het om draait.

Bianca's aanpak kenmerkt zich door haar vermogen om zich vooraf af te stemmen op de behoeften van haar publiek en relevante, herkenbare cases te gebruiken om haar boodschap over te brengen. Ze stimuleert zelfreflectie en moedigt haar luisteraars soms aan om buiten hun comfortzone te treden in een veilige omgeving. Haar interactieve benadering omvat diverse werkvormen, Q&A-sessies, reflecties en een rondvliegende microfoon of iets anders creatiefs.

Safiyeh Salehi Mobarakeh

Vrouwelijk leiderschap | Diversiteit & inclusie | Lessen van voorouders. Haar dagvoorzitterschap kenmerkt zich door haar aanpak: vanuit oprechte interesse voor de mens en hun origin story verbinding maken en het publiek hier deel van te maken. 

Daarnaast is zij een bekwame gespreksleider voor complexe multi-stakeholder dialogen. Haar jarenlange ervaring als aanjager van publiek-private coalities voor social impact en consultant tussen Nederland en de MENA regio in sectoren als cyber security, architectuur, urban design en blockchain for humanity bieden een stevig fundament voor het leiden van complexe dialoogsessies.  

“As far as I am concerned, every conversation and every organisation or individual would benefit from involving an excellent facilitator like her.” - Head of Public affairs AirBnB

Caroline Glasbergen

Caroline Glasbergen (1983) is sociaal ondernemer, auteur, spreker en founder van het platform New Female Leaders, dat gericht is op authentiek leiderschap voor vrouwen.

Caroline’s missie is om vrouwen die leiden of de ambitie hebben om te leiden hun persoonlijke invulling aan leiderschap te geven, en zo een positieve impact in deze wereld te realiseren, vanuit eigenheid, hun authentieke zelf.

Als dagvoorzitter, interviewer of host heeft zij geruime ervaring. In haar eigen podcast (new female leaders) en op verschillende (internationale) podia. Ze voegt inhoud aan ieder gesprek toe, met oprechte interesse en het doel om anderen te laten stralen.

Anouk Hoogendijk

Anouk heeft in haar hele voetbalcarrière enorm veel meisjesdromen laten uitkomen! Ze is op 9-jarige leeftijd begonnen met voetballen, na meerdere sporten te hebben uitgeprobeerd, en ze was meteen verkocht! Op haar 19e mocht zij niet meer meedoen tussen de jongens en maakte zij haar overstap naar het vrouwenteam. Ze heeft vele grote doelen mogen behalen in het begin van haar carrière, onder andere werd ze 2x met haar team landskampioen, ze won de SuperCup en haalde de kwartfinale van de Champions League. Dit behaalde zij zelfs nog een tweede keer toen ze bij een Engelse club ging spelen.

Tegenwoordig staat Anouk veel voor de camera, is ze geregeld te zien in praat-programma’s op TV en boeken bedrijven haar als dagvoorzitter. Als reporter, analist en interviewer brengt zij energie, positiviteit en luchtigheid in ieder gesprek.

Amy - Jane Gielen

Amy-Jane is politicoloog en gepromoveerd op de effectiviteit van antir-adicaliseringsbeleid. Ze is 16 jaar geleden gestart met ondernemen nadat haar masterscriptie als boek werd uitgegeven.

Ze heeft zich gespecialiseerd in evidence based werken en helpt organisaties effectiever beleid te maken door o.a. te kijken naar 'wat werkt'.

Wanneer je Amy-Jane boekt als dagvoorzitter, moderator, panelleider, interviewer of gespreksleider krijg je haar 16 jaar ervaring als onderzoeker cadeau. Haar onderzoekende en nieuwsgierige houding zorgen ervoor dat kritische vragen worden gesteld en er op de juiste momenten goed wordt doorgevraagd, zonder daarbij de tijd uit het oog te verliezen. Als politicoloog met een brede maatschappelijke interesse maakt ze zich ieder onderwerp snel eigen. Haar empathische en toegankelijke houding met een vleugje (Engelse) humor zorgen voor een positieve sfeer waarin gasten zich op hun gemak voelen.

Cathelijne Blok

Cathelijne ging op zoek naar haar eigen versie van feminisme. De zoektocht is uitgemond in het online & offline feministische kunstplatform ‘TheTittyMag’. Hier wil ze samen met het Tittymag team op een creatieve manier een veilige dialoog creëren rondom inclusie, empowerment en feminisme om mensen te inspireren en te verbinden.

Cathelijne moet je hebben als je op een creatieve manier een veilige dialoog wilt creëren over thema’s die iedereen raken, maar wat extra aandacht verdienen. Denk aan thema’s zoals inclusie, empowerment en feminisme. Zij maakt een blijvende indruk door samen met het de gasten en het publiek in gesprek te gaan om zaken bespreekbaar te maken.

Alissa Rees

Alissa Rees is een concept en healthcare designer. Zij ontwerpt maatschappelijk relevante producten, waardoor zij wordt gezien als een van de ‘New mentality designers’. Naast het ontwikkelen van haar eigen producten, komt zij met oplossingen voor bedrijven of overheidsinstellingen en doet ze veel TV en dagvoorzitter werk.

Alissa maakt alles bespreekbaar, stelt gaten en publiek op hun gemak en zorgt voor een prettig verloop van jouw event!

Dr. Heleen Lameijer

Dr. Heleen Lameijer is spoedeisende hulp arts, wetenschapper, en eigenaar van het bedrijf Make Science Work. Heleen staat voor innovatie en speelt met het oprekken van grenzen. Misschien ken jij Heleen wel beter als Instagram-dokter, zij is namelijk de bedenker van de allereerste cursus over reanimatie die je kunt volgen via Instagram! Ze wil medische kennis toegankelijker maken. Heleen is een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter op zowel medische als niet-medische (inter) nationale evenementen.

Boek je Heleen als dagvoorzitter? Dan ben je gegarandeerd van slimme vragen op het juiste moment, iemand die het publiek betrekt en zorgt voor een soepel verloop van de dag.

Sophie Anne Onland

Sophie-Anne, geboren met een korter linkerbeen en zelf door een proces van zelfacceptatie gegaan, brengt als dagvoorzitter een uniek perspectief op inclusiviteit en representatie.

Haar kwetsbare introductie creëert een directe verbinding met het publiek, waardoor een warme en open sfeer ontstaat. Ze benadrukt het bijzondere aspect dat diversiteit en inclusie niet alleen relevant zijn in specifieke contexten, maar ook in bredere thema's.

Sophie-Anne's verlangen naar zichtbaarheid in diverse situaties maakt haar rol als dagvoorzitter uniek, waar ze pleit voor representatie, zelfs wanneer het onderwerp niet expliciet over diversiteit en inclusie gaat. Haar podium is een krachtige plek waar ze haar persoonlijke reis deelt en anderen inspireert om openlijk te leren van elkaars verschillen.

Awura Abena Simpe

Awura Abena Simpe was ooit advocaat en werkte in de intellectuele eigendom (IE)-praktijk. Ze switchte van carrière en nu is ze Managing Editor bij Cosmopolitan, keynote speaker, journalist & bestuurslid van het Kruidvat Inclusie Council

Awura is een verhalenverteller en inspirator en als dagvoorzitter staat zij voor verbinding, een fijne sfeer & diepgang.

Lotte Leufkens

Lotte is ex-topsporter, ingenieur en eigenaar van een tech startup.

Lotte is een veelgevraagde dagvoorzitter, en dat is niet voor niets. Ze beschikt over een brede algemene kennis en werkervaring. Hoe dat kan? Cloud Cuddle is een fysiek medisch product, met het lanceren hiervan heeft zij kennis gemaakt met verschillende sectoren. Van (internationaal) ondernemen, overnames, de zorg, techniek, financiën tot product design: Lotte snapt snel waar het écht over gaat,

In zowel free format als gescripte setting geeft ze richting en ruimte aan het gesprek. Ze heeft een erg sterk gevoel voor het stellen van prikkelende vragen, het aanmoedigen voor het delen van een mening en het begeleiden van het gesprek naar het beoogde doel van het evenement of de opname. Zowel in het Nederlands als het Engels een hele sterke aanvulling aan iedere tafel.

Milou Turpijn

Met haar achtergrond in de journalistiek en haar opmerkelijke carrièrepad van bankier naar hoofdredacteur van Women's Health, en nu als succesvolle ondernemer in de yoga-industrie (2,5 miljoen views op haar YouTube-kanaal), brengt Milou Turpijn een unieke mix van expertise en ervaring naar het podium. Ze weet als geen ander hoe ze bruggen kan slaan tussen verschillende werelden en complexe onderwerpen toegankelijk kan maken.  

Milou is een ervaren dagvoorzitter, gepassioneerd over gezondheid, duurzaamheid en ondernemerschap. Met haar energie en expertise zorgt ze voor een onvergetelijke ervaring voor het publiek.

Lana Lemmens

Dagvoorzitter | Specifieke interesse en affiniteit met Sport, politiek, toerisme & marketing

Lana Lemmens (1980) was 14 jaar lang directeur Zandvoort Marketing en onder andere nauw betrokken bij de Grand Prix. Ze is sportfan in hart en nieren, ging naar 3 Olympische Spelen, diverse Formule 1 races, een EK voetbal en EK’s en WK’s schaatsen. Ze is leergierig en enthousiast, vooral over onderwerpen die haar aan het hart gaan zoals sport, politiek, toerisme en marketing.

Wanneer je Lana boekt als dagvoorzitter ben je verzekerd van een energieke sfeer, een gezonde dosis humor, openheid en kwetsbaarheid, kritische vragen en een scherpe ‘wrap-up’. Aanrader!

Prijsindicatie: €1000 - €1750,- excl BTW

Florine Duif

Florine is ondernemer in hart en nieren, moeder van drie kinderen, auteur van bestseller Moeder Genoeg en familie- en organisatieopsteller. Voortgekomen uit een honger naar kennis over het mens zijn en systemen. ‘Waar kom je vandaan, wat draag je bij je en waar wil je aan bijdragen in deze wereld?’ Florine deelt deze kennis in de vorm van talks, workshops en organisatieopstellingen. ‘Je maakt iets niet-tastbaars, tastbaars waardoor er binnen bedrijven helderheid ontstaat en je een andere manier van bedrijfsvoering kunt inzetten. Een menselijkere kijk.’

Als dagvoorzitter staat Florine staat voor het durven stellen van vragen en het creëren van verbinding. Ze neemt vol energie het publiek mee en daagt de sprekers en gasten uit. Ze is nuchter, super intelligent en heeft het vermogen om op het juist moment de juiste vraag te stellen.

Mansi Jasuja (only in English)

Combine conscious business, purpose, leadership, feminism & climate change together and voila, you have Mansi! Originally from India and living in the Netherlands since 2000, Mansi has worked in International NGOs and organisations such as the UN, the European Union, CARE-India, and RVO for over 10 years. In 2008, a growing sense of climate urgency led her to re-orient herself and work to be wholly purpose driven. She realised that people determine any decision or process, and therefore inspiring and empowering conscious leadership become the core of her work. Infusing creativity with her cultural heritage, practice of yoga, interdisciplinary work experience, and her strong love of people & nature,

Mansi brings colour, energy, joy, humour and stories to the stage and to each and every conversation.

Rolien Magendans

In haar podcast ‘‘Hoeveel ben ik waard’’ gaat ze op zoek naar waarde. Met gasten die in haar ogen dat pad al hebben bewandeld of dat nu doen gaat ze in gesprek over financiële waarde. Over wat geld met je doet. Over investeren. Over waar je geld aan uitgeeft. Maar ook hoe je een bedrijf start. Hoe je beter zichtbaar wordt. Misschien wel een zoektocht naar identiteit, naar levenswaarde.

Mensen spreken, interviewen, een gesprek in goede banen leiden, het is op haar lijf geschreven. Een event dagvoorzitten is helemaal haar ding, Rolien verbindt in veiligheid, ziet mensen en is nieuwsgierig. Ze durft kwetsbaar te zijn en door te vragen.

Houda Loukili

Houda Loukili groeide op in Houten, waar geen enkel meisje aan kickboksen deed. Toch ging haar vader, een typisch Marrokaanse man, ermee akkoord dat ze ging kickboksen bij een lokale sportschool. Ze trainde al snel 6 dagen per week, zelfs in de rij bij de bakker. En met succes, ze werd Nederlands kampioen.

Als ervaren spreker heeft Houda een succesformule ontwikkeld om haar publiek letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen: de Houda Energizer. Dit doet ze aan de hand van haar persoonlijke verhaal (over vallen en weer opstaan) en de kracht van een positieve mindset.

Als dagvoorzitter staat zij garant voor een energieke, positieve en motiverende sfeer.

Lies Oudemans

Lies is via een traineeship bij ABN AMRO en een baan bij Tikkie aan de slag gegaan in de beleggingswereld. Nu werkt ze bij VanEck, een bedrijf dat passieve beleggingsmandjes (ETFs) opzet. In haar rol komen finance, tech en gedragswetenschappen bij elkaar. Naast haar full-time baan is er altijd nog ruimte om op het podium te staan!

Een gesprek in goede banen leiden is een kunst op zich! Als dagvoorzitter is Lies bevlogen, communicatief sterk en flexibel. Ze zit strak op de tijd en weet het publiek en sprekers van begin tot eind goed te betrekken. Haar brede interesse maakt dat ze uiteenlopende onderwerpen goed kan moderaten.

Mildred Nijhove

Generational trauma / kinderen / change your life Mildred is alom bekend als trouwambtenaar, o.a. van Tv, maar spreekt ook vanuit haar eigen ervaring en maatschappelijke interesse. Mildred heeft een bak aan ervaring als het gaat om dagvoorzitten op een bruiloft. Maar ook andere podia kunnen haar kennen en kunde goed gebruiken.

Als dagvoorzitter kijkt ze naar de maatschappij met een brede invalshoek vanuit haar multiculturele achtergrond en opvoeding in twee culturele werelden. Als dagvoorzitter neemt ze deze kennis en ervaring mee en leidt het programma in de juiste banen.

Martine van der Meijden

De Zingende Dagvoorzitter / Masking / Authenticiteit Martine is zowel als zingende als niet zingende dagvoorzitter te boeken. Ze verbindt de inhoud van het event met het publiek d.m.v. muziek, voor een beleving met impact die zorgt voor een blijvende herinnering.

Muziek  wordt specifiek uitgekozen voor het evenement om de kernboodschap te versterken en het publiek niet alleen te laten luisteren, maar vooral te laten voelen. “I've learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.” is een gevleugelde uitspraak van Maya Angelou. Dat is precies haar benadering als (zingende) dagvoorzitter. Leren via het voelen, voor een blijvende herinnering.

Make it stand out

Ondernemerschap / Strategie / Leiderschap Rianne is een gepassioneerd ondernemer die haar reis begon op een ongewone plek: Myanmar, waar ze in Yangon een succesvolle start-up bouwde, deze verkocht en aanbleef als CEO en haar team van de één op de andere dag zag uitgroeien van twintig naar tachtig mensen. Rianne traint nu leiderschapsteams om hun ideeën om te zetten in heldere, meetbare doelen en een duidelijk uitvoeringsplan.

Werken vanaf het strand, "six figure" months en 4-uur durende werkweken: als je social media zou mogen geloven is ondernemen één groot feest. Door haar ervaring als ondernemer weet Rianne als geen ander dat dit in niets is hoe het echte leven van een ondernemer eruitziet. Daarom maakt zij zich hard voor het échte ondernemers verhaal, met alle daarbij horende ups en downs, omdat ze gelooft dat die eerlijkheid ervoor kan zorgen dat andere ondernemers weer geïnspireerd naar huis gaan.

Ze doet dit in haar podcast That One Thing, en op evenementen als dagvoorzitter. Ze stelt gasten gerust, voelt met ze mee en vraagt door als een gast lijkt te twijfelen om zijn of haar kwetsbare verhaal te vertellen.

Charissa Promes

Charissa Promes (1989) is journalist, podcastmaker en zet zich in voor de mentale gezondheid van moeders (met jonge kinderen). Na de komst van haar derde kind zag zij steeds meer in dat de uitdagingen die zij zelf ervaarde in het combineren van werk en gezin, ook bij andere vrouwen speelde. Ze startte de podcast Topmoeders en begon zich te verdiepen in maternale mentale gezondheid.

Charissa is ook te boeken als dagvoorzitter, zij stelt de juiste vragen op het juiste moment, bewaakt de tijd, sfeer en interactie als geen ander.

Necla Kaplan

First Generation Professionals / Carrière Necla is ‘First Generation Professional’ en deelt haar kennis en ervaringen over hoe het is om als eerste in haar familie te studeren en de corporate wereld te betreden.

Haar verhaal is vaak toegespitst op haar specialisatie: FGP’s en (young) professionals met diverse sociaal-economische achtergronden in de corporate wereld. Ze gaat kritische vragen niet uit de weg en stelt zich open en kwetsbaar op. Met haar eigen achtergrond en ervaring weet Necla iedereen op zijn gemak te stellen en opent ze de ruimte voor inhoudelijke gesprekken.

Marloes Alferink

Kiezen vanuit je hart / Jeugdbescherming / Veranderen Waar Marloes verschijnt, ontstaat beweging. Na uitverkochte voorstellingen in het theater met haar zelf geregisseerde stuk ‘Hard tegen hart’ waarin ze op verrassende wijze de kracht van zachtheid deelt, staat ze nu op voor haar tweede missie. Opstaan voor het kind in de jeugdbescherming. Haar missie is dan ook om meer Hart te brengen in deze wereld.

Wanneer je Marloes boekt als dagvoorzitter brengt ze in no-time beweging, omdat ze je raakt in het hart. Ze maakt de essentie van de dag voelbaar. Vanuit haar ervaring en brede maatschappelijke interesse maakt ze zich ieder onderwerp snel eigen. Haar enthousiasme, empathische en open houding zorgen voor een positieve sfeer waarin het publiek zich op hun gemak voelt.